واقعیت عجیب درباره دارو‌های تزریقی لاغری سارق اسپایدرمن در شهرری/ دیوار راست را بالا می‌رفت! هشدار گرمای نامتعارف در ۱۳ استان؛ وقوع بارش‌های شدید در جنوب کشور پابند الکترونیکی جایگزین حبس مهریه شد تعطیلی تمامی ادارات شهرستان زهک در روز یکشنبه تهران از فردا یکشنبه گرم‌تر می‌شود وضعیت جوی کشور در ۴۸ ساعت آینده؛ رگبار بارش‌های تابستانه در ۵ استان جزئیات جدید از فرونشست زمین در مترو پرند جاده چالوس یکطرفه شد درمان ترکیبی سرطان پستان با هیدروژل حساس به نور/ نابودی بیش از ۸۰ درصد سلول‌های سرطانی تقویم شهریور ۱۴۰۵ با مناسبت‌ها و تعطیلات رسمی + جدول کامل پورجمشیدیان:بیش از۳میلیون و ۵۰۰هزار ایرانی در اربعین امسال حضور داشتند ناکامی گروهک مسلح در ورود به مرزهای جنوب شرق کشور / یک شرور به هلاکت رسید برگزاری کنکور 1405 در امنیت/توضیحات درباره قطعی برق در یک مرکز آزمون هوای تهران برای گروه‌های حساس ناسالم شد افشاگری معاون وزیر بهداشت از درآمد پزشکان؛ 25 میلیون تومان!

دستور دادستان کل کشور برای برخورد با گران‌فروشان و محتکران

دستور دادستان کل کشور برای برخورد با گران‌فروشان و محتکران دادستان کل کشور طی دستوری به دادستان‌های مراکز استان‌ها از آن‌ها خواست تا نسبت به شناسایی، کشف، تعقیب و مجازات مرتکبین گران‌فروشی و احتکار در صورتی که واجد وصف مجرمانه باشد، اقدام کنند.
تاریخ انتشار: ۰۹:۳۳ - ۲۹ تير ۱۴۰۰ - 2021 July 20
کد خبر: ۹۶۰۰۵

به گزارش راهبرد معاصر؛  در پی دستور رئیس قوه قضاییه به دادستان کل کشور مبنی بر کمک به تعزیرات به منظور کنترل بازار؛ حجت‌الاسلام والمسلمین منتظری دادستان کل کشور طی دستوری از دادستان‌های مراکز استان‌ها خواست تا نسبت به شناسایی، کشف، تعقیب و مجازات مرتکبین گران فروشی و احتکار در صورتی که واجد وصف مجرمانه باشد، اقدام کنند.

 

متن دستور دادستان کل کشور به شرح زیر است:

دادستان‌های عمومی و انقلاب مراکز استان ها؛

با سلام و تحیت؛

نظر به اینکه علاوه بر شرایط خاص کشور و جنگ اقتصادی ناشی از تحریم‌ها و سوءمدیریت و ترک فعل‌های مدیریتی، به دلیل سودجویی، زیاده خواهی و فرصت طلبی برخی از افراد، دسترسی عادلانه و آسان مردم به کالا و خدمات با قیمت‌های معقول و منطقی به عنوان یکی از مصادیق حقوق عمومی دچار اختلال گردیده و معیشت روزانه مردم با مشکل و سختی‌های بسیاری مواجه شده است و از آنجا که تخلفات مذکور از قبیل گران فروشی و احتکار در زمره تخلفات صنفی محسوب و مصادیقی از آن در صورت احراز شرایط، واجد وصف مجرمانه بوده و در قانون مجازات اخلالگران در نظام اقتصادی کشور مصوب ۱۳۶۹.۹.۱۹ و اصلاحات بعدی جرم انگاری و حسب مورد برای آن‌ها مجازات تعیین گردیده است؛ لذا ضرورت دارد ضمن هم افزایی با دستگاه‌های ذیربط از جمله سازمان تعزیرات حکومتی، نیروی انتظامی و سایر ضابطان قضایی به منظور شناسایی، کشف، تعقیب و مجازات مرتکبین جرایم یاد شده با جدیت بیشتری در دستور کار قرار گرفته و برخورد با مجرمین و متخلفان با جدیت بیشتری صورت گیرد.

 

مقتضی است ضمن اقدام لازم در مرکز استان مراتب را برای پیگیری از سوی دادستان‌های دیگر حوزه‌های قضایی و رؤسای بخش‌های تابعه نیز ابلاغ فرمایید.

محمدجعفر منتظری/فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار